Kylare i aluminium

Kylare i aluminium

Kylare i aluminium är en del för vattenkyld värmeväxlare. Den kan användas som vattenkyld / oljekylare / luftkyld. används i många branscher. Aluminiumkylare är en viktig del av värmeväxlaren.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Kylaren i aluminium består av en täckplatta, en skiljeplatta, en lång tätning, en kort tätning och inre och yttre fenor. Baffeln är den grundläggande värmeöverföringsytan, fenan är den sekundära värmeöverföringsytan för att förbättra värmeöverföringen och tätningen används för tätning.


2. produktparameter (specifikation)

Produktnamn Kylare i aluminium
varumärke Anpassat
Material Aluminium
Storlek Anpassat
Paket Plastpåse + låda + trälåda


3. produktfunktion och applikation

Våra aluminiumkärnor har högkvalitativa material och konstruktion för styrka och hållbarhet mot vibrationer. Varje kärna är trycktestad för att säkerställa felfri prestanda. Våra aluminiumkylare Utillize Micro Extruded Cooling Tubes för snabb och effektiv värmeavledning medan du använder en något mindre tät yttre fininställning för att ge utmärkt luftflöde till kylaren.


4. förpackning och leverans

Kylarkärnan i aluminium är packad i trälåda för olika valA. Neutral förpackningslåda B. Originalförpackningslåda
C. Paket enligt kundens krav
Frakt:
1. Leveranstid beror på destinationen och andra faktorer, det kan vara inom 20-30 arbetsdagar till sjöss, flygfrakt & kundens speciella begäran.
2. Efter att ha skickat varorna skickar vi dig leveransinformation samt spårningsnummer.


5. FAQ:

F: Vilket certifikat har du?
A: Vår fabrik är certifierad av ISO / TS16949
F: Kommer du att ge en garanti?
A: Ja, vi är mycket säkra på våra produkter och vi packar dem väldigt bra, så vanligtvis kommer du att få din beställning i gott skick. kommer att hantera det omedelbart.
F: Var finns din fabrik?
A: Vi är i Nanjing
Heta etiketter: Aluminium Radiator Core, Anpassad, Kina, Rabatt, Kvalitet, Leverantörer, Gratisprov, Tillverkare, Offert, Ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter