Aluminium Kylarlock

Aluminium Kylarlock

Funktionen hos kylarlocket i aluminium är att täta vattenkylningssystemet och justera systemets arbetstryck. Materialet i kylarlocket kan vara aluminiumkopparjärn.ect. Om några behov, välkommen att kontakta oss. Ser fram emot att arbeta med dig.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion
Kylarens roll överför värmen som absorberas av kylvätskan i kroppen till uteluften och kylvätskans temperatur reduceras.Kylarens struktur Radiatorn består av det övre vattenutrymmet, den nedre vattenkammaren, radiatorkärna, radiatorkåpan, vattenavloppsbrytaren etc. Funktionen hos aluminiumkylarlocket är att täta vattenkylsystemet och reglera systemets arbetstryck.
Under normala omständigheter stängs både ångventilen och luftventilen under påverkan av en fjäder. När temperaturen i radiatorn stiger för att producera ånga och trycket stiger till ett visst värde, öppnas ångventilen och vattenånga släpps ut från ångutmatningsröret. När vattentemperaturen sjunker och vakuumet som genereras i kylsystemet når ett visst värde sugs luftventilen upp och luften kommer in i radiatorn från ångavgasröret.
Kompensationshinkar Kompensationshinkar kallas också för vätskelagringstankar, expansionstankar och extra vattentankar. Kompensationshinken är gjord av plast och ansluten till överloppsröret på kylaren och kylvätskeporten med en slang. När kylvätskan värms upp och expanderas strömmar en del av kylvätskan in i kompensationsvattenhinken; när kylvätskan kyls sugs en del av kylvätskan tillbaka till kylaren, så att kylvätskan inte går förlorad.2.ProduktParameter (specifikation)

produktnamn

Kylarlock i aluminium

Material

Aluminium

Ansökan

universell

Färg

Anpassat

MOQ

500 st

 

3.Produktfördel och applikation
Huvudfunktionen hos kylarlocket i aluminium är att släppa ut överskott av vatten eller tryck när kylsystemet expanderar på grund av ökningen av temperatur och tryck; den rinner in i hjälptanken och när kylsystemets temperatur är låg öppnas hjälptanken igen genom kylarlocket i aluminium. Vattnet sugs tillbaka in i kylsystemet, så att det kan hålla kylsystemets vattenvolym utan vattenbrist när temperaturen är hög eller låg.
Den andra är att kylarlocket i aluminium har ett fast tryckvärde. Vattnet är inte lätt att koka under högt tryck. Det är lätt att koka under lågt tryck. Kokning kommer att producera luft. Därför kan kylarlocket i aluminium upprätthålla ett konstant tryck i systemet och använda högt tryck för att få det att koka. Öka uppvärmningseffektiviteten, och syftet med radiatorn med tryck är att förhindra att vattnet kokar, så att det kan avleda värmen mer effektivt.


4.Vanliga frågor
F: Hur kan jag köpa de produkter jag behöver exakt?
A: Vi behöver ett exakt produktnummer, om du inte kan ange produktnumret kan du skicka det till oss din produktbild eller berätta för oss din lastbilsmodell, motorns typskylt etc. Vi kommer att bestämma produkten du behöver exakt. .
F: Hur gör du vår verksamhet långsiktig och god relation?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa våra kunders fördel
F: Vilka länder har du exporterat till?
A: lraq, UAE, Turkiet, Malaysia, Thailand, Saudiarabien, Ryssland, Kazakstan, Storbritannien, Frankrike, Australien, Janpan, Kanada, Chile, Egypt.ect

Heta etiketter: Aluminium kylarlock, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter