Racing kylare i aluminium

Racing kylare i aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Co,.Ltd producerar olika bil- och lastbilsradiatorer, såsom aluminium-plast radiatorer, helt aluminium radiatorer, lastbil radiatorer, aluminium racing radiator, intercoolers, oljekylare, teknisk utrustning radiatorer, växellåds radiatorer, traktorer Radiator, skördare radiator, plattfena högtrycksoljeradiator, etc., såsom generatorradiator, EGR-kylare, hydraulisk radiator, etc. Vi kan producera högstabila, specialpresterande radiatorer för export, och kan designa radiatorer enligt kundens krav.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion
Bilens kylare är sammansatt av tre delar: vatteninloppskammaren, vattenutloppskammaren och kylarkärnan. Kylvätskan strömmar i kylarkärnan och luften passerar utanför kylaren. Den varma kylvätskan blir kall genom att avleda värme till luften och den kalla luften värms upp genom att absorbera värmen som utstrålas av kylvätskan.

Racerkylare i aluminium används främst i avancerade bilar och racerbilar. Bilkylarmaterial och tillverkningsteknik har utvecklats snabbt. Aluminiumradiatorer har uppenbara fördelar i materiallättvikt. Medan de gradvis ersätter kopparradiatorer inom bilar och lätta fordon, har tillverkningsteknik och processer för kopparradiatorer gjort avsevärda framsteg. Kopparlödningsradiatorer används i personbilar. Uppenbara fördelar i motorkylare som t.ex. entreprenadmaskiner och tunga lastbilar. De flesta radiatorer för bilar är aluminiumradiatorer, som främst betraktas ur miljöskyddsperspektiv. I den nya typen av bilar är den genomsnittliga andelen aluminiumradiatorer 64 %. Ur perspektivet av utvecklingsmöjligheterna för produktion av bilkylare har antalet aluminiumradiatorer som tillverkas genom hårdlödning gradvis ökat. Hårdlödda kopparradiatorer används också i bussar, lastbilar och annan teknisk utrustning.


2. Produktparameter (specifikation)

produktnamn

Racing kylare i aluminium

varumärke

Anpassat

Förpackning

Box+Träfodral

MOQ

50 st

Kärnstorlek

Anpassat

Prov

Acceptera

Leverans

12m


3. Produktfunktion och applikation
Racerkylaren i aluminium är gjord av helt aluminium, vilket är korrosionsbeständigt och har lång livslängd. En tjock oxidfilm kan bildas på ytan av aluminiumlegeringsmaterial, som kan användas för långvarig användning i varmvatten med pH ≤ 9 eller i bilradiatorer. Helaluminiumradiatorn med speciell ytbehandling kan användas för långvarig användning av olika material med pH ≤ 12. Dessutom kan helaluminiumradiatorn utsättas för olika ytbehandlingar, med olika färger, inga lödfogar , stark dekoration, vacker och hållbar, och kan möta människors individuella krav.
Eftersom den specifika styrkan och den specifika styvheten hos aluminiumlegering är mycket högre än för koppar, gjutjärn och stål. Radiatorn helt i aluminium tål tillräckligt tryck, böjkraft, dragkraft och slagkraft även när tjockleken är tunn, och kommer inte att skadas under hantering, installation och användning.
För närvarande används racingradiatorer i aluminium mest i vissa racerbilar, motorcyklar, latinbilar och vissa veteranbilar.


4.Vanliga frågor
F: Varför kan vi välja dig?
A: Vi kan tillhandahålla snabb svarsservice, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.
F: Hur många personal har du i din fabrik?
S: Vi har mer än 180 anställda, 10% är seniora tekniker.
F: Hur gör du vår verksamhet långsiktig och god relation?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa att våra kunder drar nytta av det.


Heta etiketter: Racerradiator i aluminium, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter