kanal i aluminiumprofil

kanal i aluminiumprofil

Aluminiumprofilkanal hänvisar till aluminiumlegeringsprofil. Enligt syftet kan den delas in i arkitektonisk aluminiumprofil, radiatoraluminiumprofil, allmän industriell aluminiumprofil, rälsfordonsstruktur aluminiumlegeringsprofil. Många projekt kräver standard aluminiumprofilkanal. Om några behov, välkommen att kontakta oss.

Produktdetalj

1. Produktegenskaper
Korrosionsbeständighet
Densiteten för aluminiumprofilkanalen är endast 2,7 g/cm3, vilket är ungefär 1/3 av densiteten för stål, koppar eller mässing (7,83 g/cm3, 8,93 g/cm3, respektive). Under de flesta miljöförhållanden, inklusive luft, vatten (eller saltvatten), petrokemikalier och många kemiska system, kan aluminium visa utmärkt korrosionsbeständighet.

Ledningsförmåga
Aluminiumprofilkanal väljs ofta på grund av dess utmärkta elektriska ledningsförmåga. På basis av lika vikt är ledningsförmågan hos aluminium nära 1/2 av koppars.

Värmeledningsförmåga
Den termiska ledningsförmågan hos aluminiumlegering är cirka 50-60% av koppar, vilket är fördelaktigt för tillverkning av värmeväxlare, förångare, värmeapparater, köksredskap och cylinderhuvuden och radiatorer för bilar.

Formbarhet
Den specifika draghållfastheten, sträckgränsen, duktiliteten och motsvarande arbetshärdningshastighet dominerar förändringen i tillåten deformation.

Återvinningsbarhet
Aluminium har extremt hög återvinningsbarhet, och egenskaperna hos återvunnet aluminium går nästan inte att skilja från primäraluminium.

2. Produktionsprocess
Kasta
Gjutning är den första processen för aluminiumprofilkanal, huvudprocessen är:
(1) Ingredienser: Beräkna tillsatsmängden av olika legeringskomponenter enligt de specifika legeringskvaliteter som ska produceras och matcha olika råmaterial rimligt.
(2) Smältning: De beredda råvarorna smälts i smältugnen enligt processkraven, och slaggen och gasen i smältan avlägsnas effektivt genom avgasning och slaggningsraffineringsmetoder.
(3) Gjutning: Under vissa gjutprocessförhållanden kyls det smälta aluminiumet och gjuts till runda gjutstavar med olika specifikationer genom ett djupt gjutsystem.

extrudering
Extrudering är ett sätt att forma profiler. Designa och tillverka först en form enligt profilproduktsektionen och använd en extruder för att extrudera den uppvärmda rundgjutna staven från formen. Den vanligt använda kvaliteten av 6063-legeringen använder också en luftkylningshärdningsprocess och efterföljande artificiell åldringsprocess under extrudering för att fullborda värmebehandlingsförstärkningen. Olika kvaliteter av värmebehandlingsbara och förstärkta legeringar har olika värmebehandlingssystem.

3. Vanliga frågor:
F: Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera av dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och fixturer.
F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

Heta etiketter: aluminiumprofilkanal, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter