Radiator av aluminium plast

Radiator av aluminium plast

Majestice® aluminiumplastkylare tillverkad i Kina är en oumbärlig viktig komponent i bilens vattenkylda motor.

Produktdetalj

Radiator av aluminium plast

1. Produktintroduktion

The Majestic® kylare av aluminiumplast är en oumbärlig viktig komponent i bilens vattenkylda motor. Dess funktion är att leda överskottsvärmen som transporteras av kylvätskan i motorns vattenmantel genom den sekundära värmeväxlingen och absorbera den från högtemperaturdelarna under verkan av det externa forcerade luftflödet. Värmen avleds till luften av värmeväxlaren. I år, på grund av utvecklingen av ny teknik, har mer och mer uppmärksamhet ägnats åt att förbättra prestandan hos automatisk plastaluminiumradiator. På grund av de olika miljöerna där produkterna finns, har våra produkter kontinuerligt förbättrats i hög temperatur och korrosionsbeständighet för att säkerställa den automatiska plastaluminiumradiatoreffekten i kylsystemet, samt pålitlig ekonomisk.


2. Produktparameter (specifikation)

Objektets namn Majestic® Radiator av aluminium plast

Varumärke anpassat

Material Aluminium

Färg Svart, silver eller anpassad

MOQ 50 st

Förpackning Kartong + skum och plastpåse


3. Produktfunktion

Eftersom kvaliteten på värmeavledningssystemet bestämmer bilens prestanda, är vår Majestic® radiatorer av aluminiumplast har högkvalitativ värmeavledning, korrosionsbeständighet, ekonomi och lufttäthet och kan bättre möta tidens behov


4. Produktfördelar

1. Låg vikt, vår Auto Plastic Aluminium Radiator är lätt att installera och transportera. När värmeavledningen är densamma är dess vikt bara en elftedel av gjutjärnsradiator, en sjättedel av stålradiator och en tredjedel av kopparradiator, vilket avsevärt kan spara transportkostnader, minska arbetsintensiteten och spara installationstid .

2. Enkel installation och bekvämt underhåll. På grund av den låga densiteten av aluminiumlegering och kan bearbetas till delar av olika former och specifikationer, är tvärsnittet av denna typ av aluminiumradiator stort och regelbundet, produktmontering och ytbehandling kan slutföras i ett steg, och konstruktionen webbplatsen kan installeras direkt, vilket sparar mycket installationskostnader. Underhållet är också bekvämt och kostnaden är låg.

3. Energibesparing och förbrukningsminskning, låg användningskostnad. När centrumavståndet mellan inloppet och utloppet på Auto Plastic Aluminium Radiator och värmeledningstemperaturen är detsamma, är värmeavledningen för aluminiumradiatorn 2,5 gånger högre än för gjutjärnsradiatorn. På grund av sitt vackra utseende kan värmeskyddet utelämnas, vilket kan minska värmeförlusten med mer än 30 % och kosta 10 % ovan, även om värmeavledningseffekten av aluminiumradiatorn är något sämre än kopparradiatorns, vikten kan reduceras kraftigt. Eftersom priset på aluminium bara är 1/3 av kopparpriset kan kostnaden reduceras kraftigt.


5. Företagsintroduktion

Etablerat år 2007, Nanjing Majestic Auto Parts företag är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter av automatiska kylsystem, som kylarrör, mellankylningsrör, oljekylare och kylare, mellankylare, oljekylare och många fler.


I över 10 år har Majestic varit branschpionjärerna inom design och tillverkning av aluminiumkylare, och försett värmeväxlaren Handel & OEM-kunder med en högkvalitativ, konkurrenskraftigt prissatt lösning för deras kylningskrav. Vi arbetar med ett välbestämt och positivt förhållningssätt, vilket hjälper oss att säkerställa kundnöjdhet. Dessa föremål kan användas i olika branscher som bil, industri, skeppsbyggnad, sockertillverkning, förpackning, navigation, formar, etc.
6.Vanliga frågor

F: Kylar en aluminiumradiator bättre än en kopparmässingsradiator?

A: Ja, Jämfört med kopparmässing har aluminium högre effektivitet, låg vikt och längre livslängd.

F: Varför kan vi välja dig?

A: Vi kan tillhandahålla snabb svarsservice, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.


Heta etiketter: Aluminium plastkylare, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter