Oljekylrör i aluminium med fena

Oljekylrör i aluminium med fena

Majestice® China Aluminum Oil Cooler Tube med fena tillverkas genom att göra en platt aluminiumremsa till en rörform, sedan ansluta kanterna genom en högfrekvent svetsprocess och sedan sömsvetsa utan att använda något tillsatsmaterial.

Produktdetalj

Majestic® Oljekylrör i aluminium med fena


1. Produktintroduktion

Majestic® Aluminiumoljekylrör med fena tillverkas genom att göra en platt aluminiumremsa till en rörform, sedan ansluta kanterna genom en högfrekvent svetsprocess och sedan sömsvetsa utan att använda något tillsatsmaterial. Justera sedan storleken på röret tills den exakta storleken och toleransen uppnås. Generellt är kärnmaterialet 3003, och den svetsbara sammansatta legeringen är 4343 eller 4045. Högfrekvent oljekylarrör används i stor utsträckning i värmeväxlarproduktionsrör för att möjliggöra lödning av ugnar eller lågor och för att ge offerkorrosionsbeständighet.2. Produktfunktion och applikation

Egenskaperna för aluminiumoljekylrör med fena är: hög svetshastighet, liten svetsvärmepåverkad zon, svetsning kan inte rengöra arbetsstycket och kan svetsa tunnväggiga rör och svetsade metallrör.Och aluminiumoljekylrör med fena har bra korrosionsbeständighet och bra värmeöverföringsprestanda.

aluminium oljekylare rör med fena används främst bil- och industrioljekylare.
3.Vanliga frågor

F: Kan vi vara din distributör?

S: Vi letar efter distributörer och agenter över hela världen.

F: Hur är paketet?

A: Normalt är kartonger, men vi kan också packa dem enligt dina krav.

F: Hur är leveranstiden?

S: Det beror på den mängd du behöver, vanligtvis 1-25 dagar.


4. Företagsprofil

Om oss:

Etablerat år 2007, Nanjing Majestic Auto Parts företag är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter av automatiska kylsystem, som kylarrör, mellankylningsrör, oljekylare och kylare, mellankylare, oljekylare och många fler.


I över 10 år har Majestic varit branschpionjärerna inom design och tillverkning av aluminiumkylare, och försett värmeväxlaren Handel & OEM-kunder med en högkvalitativ, konkurrenskraftigt prissatt lösning för deras kylningskrav. Vi arbetar med ett välbestämt och positivt förhållningssätt, vilket hjälper oss att säkerställa kundnöjdhet. Dessa föremål kan användas i olika branscher som bil, industri, skeppsbyggnad, sockertillverkning, förpackning, navigation, formar, etc.

Heta etiketter: Aluminiumoljekylrör med fena, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter