Oljekylare av aluminium

Oljekylare av aluminium

Nanjing Majestic Company fokuserar på tillverkning av aluminiumkylare, mellankylare och aluminiumoljekylare i 12 år. Vi är en av de största tillverkarna i Kina. Dessutom är vår fabrik certifierad enligt ISO/TS16949. Definitivt kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig och ser fram emot att arbeta med dig.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion
Aluminiumoljekylaren från vårt företag är gjord av moderkort, sidoplåt, oljekylningsrör och fena.
Eftersom oljan har värmeledningsförmåga och kontinuerligt flyter och cirkulerar i motorn, kyler oljekylaren motorns vevaxel, vevstänger, kolvar, kamaxlar, ventilkomponenter etc. Även i en vattenkyld motor är de enda delarna som kan kylas med vatten är cylinderhuvudet och cylinderväggen, och andra delar måste fortfarande kylas med oljekylare.2.ProduktParameter (specifikation)

Specifikation

produktnamn

Oljekylare av aluminium

Material

Aluminium

Ansökan

universell

Färg

Anpassat

MOQ

50 st

Garanti

12m

 

3. Produktfördelar och tillämpning
Fördelen med aluminiumoljekylaren:
1. oljekylarenheten är gjord av aluminiumlegering, som är lätt i vikt, bra i stöttålighet och hög värmeöverföringseffektivitet.
2.I strukturen och kanalen används högeffektiva fenor för att maximera värmeöverföringsområdet och förbättra den totala värmeöverföringskoefficienten.
3. Byggkärna helt i aluminium.
4.Fabrikens direktförsäljning, originalkvalitet, lågt pris
5.Energisparande och låg kostnad.
6. livslängden är längre, arbetstrycket är högt och felfrekvensen är låg.
7. Uppriktig service, om du har några frågor efter att ha mottagit varorna, var god kontakta oss, vi kommer att tillhandahålla den bästa lösningen.

4.Vanliga frågor
F: Hur kan jag exakt köpa de produkter jag behöver?
A: Vi behöver ett exakt produktnummer, om du inte kan ange produktnumret kan du skicka det till oss din produktbild eller berätta för oss din lastbilsmodell, motorns typskylt etc. Vi kommer att bestämma produkten du behöver exakt. .
F: Hur gör du vårt företag till ett långsiktigt och bra förhållande?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa våra kunders fördel
F: Vilka länder har du exporterat till?
A: Irak, Förenade Arabemiraten, Turkiet, Malaysia, Thailand, Saudiarabien, Ryssland, Kazakstan, Storbritannien, Frankrike, Australien, Janpan, Kanada, Chile, Egypten.ect


Heta etiketter: Aluminiumoljekylare, kundanpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter