Mikrokanals oljekylningsrör i aluminium

Mikrokanals oljekylningsrör i aluminium

Oljekylningsrör i aluminium med mikrokanaler är ett tunnväggigt poröst platt rörmaterial som använder raffinerade aluminiumstavar, varmsträngsprutning och zink som sprayas på ytan.

Produktdetalj

Mikrokanals oljekylningsrör i aluminium

1. Produktintroduktion

Oljekylningsrör i aluminium med mikrokanaler är ett tunnväggigt poröst platt rörmaterial som använder raffinerade aluminiumstavar, varmtextrusion och zink som sprayas på ytan. Det används främst i luftkonditioneringssystem för olika köldmedier som ett nytt miljövänligt köldmedium. Användningen av nya miljöskyddssystem är nyckelmaterialet för den nya generationen av parallellflödesvärmeväxlare för luftkonditionering i mikrokanaler.

2.Produktparameter (specifikation)

Minimum antal:

1000 kg

Pris:

förhandling

Betalningsvillkor:

T/T

Försörjningsförmåga:

50 000 mt per år

Leveranstid:

Enligt ditt krav

Förpackningsdetaljer:

Standard exportförpackning

3. Produktfunktion och applikation

Oljekylningsrör i aluminium med mikrokanaler är en högteknologisk aluminiumprodukt som är varmsträngsprutad från den raffinerade aluminiumgjuten och sedan sprutad med zink för att förhindra korrosion.

Oljekylrör för mikrokanal i aluminium är kärnmaterialet i den nya generationens kondensor. mikrokanalkondensrör har enastående prestanda inom miljöskydd, hög effektivitet, energibesparing och kostnadsreduktion, och har uppmärksammats i fordonsluftkonditioneringssystem.


4.Vanliga frågor

F: Vad är din MOQ?

S: MOQ är baserad på designen du vill ha och dina krav.

F: Kan du ge prov?

A: Ja, provet kommer att tillhandahållas för dig för att kontrollera kvaliteten

F: Vad är din provpolicy?

S: Vi kan leverera provet om vi har färdiga delar i lager, och du behöver bara betala fraktkostnaden.


5.Företag  Profil

Etablerat år 2007, NanjingMajestic Auto Parts företag  är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter av autokylsystem, som kylarrör, intercooler-rör, oljekylarrör andradiator, intercooler, oljekylare och många fler.

I över 10 år  Majestic har varit industripionjärerna inom design och tillverkning av aluminiumkylare, som levererar värmeväxlaren  Handel & OEM-kunder med en högkvalitativ, konkurrenskraftigt prissatt lösning för deras kylningskrav. Vi arbetar med ett välbestämt och positivt förhållningssätt, vilket hjälper oss att säkerställa kundtillfredsställelse. Dessa föremål kan användas i olika branscher som bil, industri, skeppsbyggnad, sockertillverkning, förpackning, navigering, formar, etc.


Heta etiketter: Aluminium mikrokanal oljekylningsrör, kundanpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter