Kart kylare i aluminium

Kart kylare i aluminium

Vi producerar olika bil- och lastbilsradiatorer, såsom aluminium-plast radiatorer, aluminium kart radiatorer, lastbil radiatorer, ingenjörsutrustning radiatorer, växellåds radiatorer, traktor radiatorer, skördar radiatorer, Plate-fen högtryck olje radiator, såsom generator radiator, EGR kylare, hydraulisk radiator, etc. Vi kan tillverka radiatorer med hög stabilitet och speciell prestanda för export, och vi kan designa radiatorer efter kundens önskemål.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion
Nanjing Majestic är ett exportorienterat tillverkningsföretag som specialiserat sig på produktion och försäljning av bilar, motorcyklar, kartingkylare, intercooler och andra delar; tack vare vår mångåriga erfarenhet av utrikeshandel har vi etablerat lämpliga och varaktiga handelskontakter runt om i världen. Den sedan länge etablerade direkta fabriksanslutningen gör oss till de mest konkurrenskraftiga bland många produktionslinjer, särskilt vår produktionslinje för radiatordelar.

Vi insisterar på kvalitet först, rykte först! Kvalitet och rykte är nyckeln till vårt företags överlevnad. Vi tar även emot specialbeställningar. Vi kan tillverka delar enligt proverna och specifikationerna från kunderna, även designa nya modeller för dig.2.ProduktParameter (specifikation)

produktnamn

Kart kylare i aluminium

varumärke

Anpassat

Förpackning

Box+Träfodral

MOQ

50 st

Kärnstorlek

Anpassat

Prov

Acceptera

Leverans

12m


3. Produktfunktion och applikation
Vår kartkylare i aluminium är korrosionsbeständig och har lång livslängd. En tjock oxidfilm kan bildas på ytan av aluminiumlegeringsmaterial, som kan användas för långvarig användning i varmvatten med pH ≤ 9 eller i bilradiatorer. Helaluminiumradiatorn med speciell ytbehandling kan användas för långvarig användning av olika material med pH ≤ 12. Dessutom kan helaluminiumradiatorn utsättas för olika ytbehandlingar, med olika färger, inga lödfogar , stark dekoration, vacker och hållbar, och kan möta människors individuella krav.
Eftersom den specifika styrkan och den specifika styvheten hos aluminiumlegering är mycket högre än för koppar, gjutjärn och stål. Kartkylaren i aluminium tål tillräckligt med tryck, böjkraft, dragkraft och slagkraft även när tjockleken är tunn, och kommer inte att skadas under hantering, installation och användning.

4.Vanliga frågor
Q1: Kvalitetssäkring
A1: Utför förpackningstester i strikt enlighet med industristandarder.
Q2: Pris och offert
A2: Vi kommer att ge dig en bra offert så snart som möjligt efter att ha mottagit din förfrågan.
Q3 betalningsvillkor
A3: 30% deposition krävs före massproduktion och 70% balans krävs före leverans.

Heta etiketter: Aluminium kart radiator, Anpassad, Kina, Rabatt, Kvalitet, Leverantörer, Gratis Prov, Tillverkare, Offert, Ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter