Aluminium Intercooler Core

Aluminium Intercooler Core

En perfekt intercooler består av en aluminiumkylare och tankar. Intercooler-kärnan bestämmer prestandan för hela intercoolern. Vårt företag är en av de största tillverkarna i Kina. Dessutom kan du begära anpassad intercooler eller aluminium intercooler-kärna åt dig.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Det finns två huvudtyper av kärnkonstruktioner i aluminiumkylare: typ av rörfena och bandtyp. Rörfinkärnor är vanliga i vanliga intercoolers, men inte vanliga i high-performance intercoolers efter försäljning. Detta beror på att dessa typer av intercoolers lätt kan absorbera värme i ett hett motorrum, eller när upprepad dragning gör att intercoolern överhettas. Denna värmeabsorption kan leda till strömförlust.
Stångplåtskärna med rak platta intercooler kan fungera bättre under höga temperaturförhållanden utan effektivitetsförlust, och den fungerar bra vid värmeöverföring. Den inneboende konstruktionen av stångplåtskärnan kan främja bättre värmeöverföring och är mer lämplig för hantering av högtrycksapplikationer än rörkärnor. Förmågan hos den stavformade plattkärnan att motstå högt tryck beror på tjockleken på lödplattan, kylflänsen, sidoplattan och topplattan. En annan fördel med rakbrädesdesignen är att den har förmågan att motstå potentiella missbruk installerade framför fordonet. Nackdelarna med intercoolers med rak platta är ökad vikt (jämfört med rörtapptyp) och högre kostnad.


2. produktparameter (specifikation)


3. produktfunktion och applikation

Intercooler-kärnan i aluminium används i intercooler med olika design. Om du har din egen design kan vi producera kylda aluminiumkylare enligt dina ritningar eller krav.


4. FAQ:

F: Kan du anpassa oljekylaren / värmeväxlaren?
A: Vi kan tillverka pfate-fin värmeväxlare / oljekylare / intercooler enligt dina ritningar eller prover.
F: Kan du pulla vår logotyp på produkterna?
A: Ja, ge den färdiga designen av din logotyp, vi kommer att göra den till klistermärken.
F: Kan vi köpa 1 st av varje artikel för kvalitetslesting?
A: Ja. Vi förstår kvalitetstest är viktigt och vi är glada att skicka 1 st för kvalitetstest.
Heta etiketter: Aluminium Intercooler Core, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratisprov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter