Intercooler i aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Company startade 2007 och är en av de största tillverkarna av intercooler i aluminium i Kina. Vi har en mycket mager affärsmodell med fokus på att producera högkvalitativ, kostnadseffektiv intercooler av aluminium. Vi kan möta behoven hos nästan vem som helst, oavsett om du vill bygga en intercooler för lastbilar eller en intercooler för en racerbil, vi kommer att ge dig service. Vi har mer än 80 anställda, varav teknik och FoU-avdelningar står för 10%. Om du har ritningar eller detaljerad storleksinformation kan vi producera anpassad intercooler av aluminium åt dig. Ring oss eller maila oss och låt oss hjälpa dig att nå dina mål för bilen. Ser fram emot din förfrågan.

Intercooler är faktiskt ett turboladdningstillbehör. Funktionen hos turboladdare är att sänka temperaturen på högtemperaturluft efter överladdning för att minska motorns värmebelastning, öka luftintaget och sedan öka motorns effekt. För turboladdad motor är intercooler en viktig del av turboladdat system. Oavsett om det är en turboladdad motor eller en turboladdad motor är det nödvändigt att installera en turboladdarkylare mellan turboladdaren och insugningsröret. Med utvecklingen av fordonsindustrin väljer fler och fler kunder lättare intercooler av aluminium, särskilt för racerbilar, och mer och mer använder aluminium intercoolers.

Nanjing Majestic Company har mer än 12 års erfarenhet av tillverkning av intercooler av aluminium, oljekylare, kylare och vissa tillbehör etc. Vi är glada att vi har arbetat med många företag från hela världen. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Vi kan definitivt erbjuda dig kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Vi har en bra position, inte bara för att ge dig högkvalitativ montering utan också den utmärkta kundservice. Välutbildade ingenjörer kommer att erbjuda dig teknisk support. Välkommen att skicka e-post till oss eller ring som om det behövs. Ser fram emot att ha ett samarbete med dig.
Köp Intercooler i aluminium från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Intercooler i aluminium i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.