Aluminiumfolierulle

Aluminiumfolierulle

aluminiumfolierulle kan användas i olika värmeväxlarstrukturer, och den grundläggande funktionen för dessa strukturer är att effektivt överföra värme. Finfolien kan också användas i förångare och kondensorer i de flesta luftkonditioneringsapparater för bostäder, bilar och kommersiella. Dessutom används denna typ av folie i luftfuktare, avfuktare, olika typer av golvvärmare och annan utrustning.

Produktdetalj

aluminiumfolierulle


1. produktintroduktion


På grund av dess utmärkta egenskaper används aluminiumfolierulle i stor utsträckning i livsmedel, drycker, cigaretter, läkemedel, fotografiska substrat, hushållsnödenheter etc. och används vanligtvis som dess förpackningsmaterial; elektrolytiskt kondensatormaterial; värmeisoleringsmaterial för byggnader, fordon, fartyg, hus osv .; För att förbättra rullningseffektiviteten och kvaliteten på produkter av aluminiumfolierullar utvecklas moderna aluminiumvalsvalsverk i fyra riktningar: stora spolar, breda bredder, höga hastigheter och automatisering. Bredden på rullkroppen på samtida aluminiumvalsvalsverk har nått mer än 2200 mm, rullhastigheten har nått mer än 2000 m / min och spiralvikten har nått mer än 20 ton. Motsvarande automatiseringsnivå för valsverk har också förbättrats kraftigt, tjocklekskontrollsystemet (AGC) är vanligtvis installerat, varav de flesta är installerade med en formmätare (AFC). Aluminiumfolierulleindustrin står inför en period av snabb utveckling.aluminum foil roll2.Produktfunktion och applikation


aluminiumfolierulle har ett rent, hygieniskt och glänsande utseende. Den kan integreras med många andra förpackningsmaterial i ett integrerat förpackningsmaterial, och ytutskriftseffekten av aluminiumfolierulle är bättre än andra material. Dessutom har aluminiumfolierullen följande egenskaper:
(1) Ytan på aluminiumfolierullen är extremt ren och hygienisk och inga bakterier eller mikroorganismer kan växa på dess yta.
(2) aluminiumfolierulle är ett giftfritt förpackningsmaterial som kan vara i direktkontakt med livsmedel utan någon fara för människors hälsa.
(3) aluminiumfolierulle är ett luktfritt och luktfritt förpackningsmaterial som inte kommer att orsaka någon speciell lukt på den förpackade maten.
(4) Om aluminiumfolierullen inte är flyktig kommer den och den förpackade maten aldrig att torka eller krympa.
(5) Oavsett vid hög eller låg temperatur blir det ingen fettinträngning i aluminiumfolierullen.
(6) aluminiumfolierulle är ett ogenomskinligt förpackningsmaterial, så det är ett bra förpackningsmaterial för produkter som utsätts för solljus, såsom margarin.
(7) aluminiumfolierulle har god plasticitet, så den kan användas för att förpacka produkter i olika former. Olika former av behållare kan också göras godtyckligt.
(8) aluminiumfolierulle har hög hårdhet och hög draghållfasthet, men dess rivhållfasthet är liten, så den är lätt att riva.
(9) Aluminiumfolierullen själv kan inte värmeförseglas, den måste beläggas med ett värmbart material, såsom pe, för värmeförsegling.
(10) När aluminiumfolierulle kommer i kontakt med andra tungmetaller eller tungmetaller kan det uppstå biverkningar.

 
3.FAQ


F: Var finns din fabrik?
A: Vi är i Nanjing
F: Vad är din MOQ?
S: Detta baseras på vilken modell du vill ha.
F: Är du ett handelsföretag eller en tillverkare?
A: Ja, vi är en fabrik med mer än 12 års historia inom denna bransch.Heta etiketter: Aluminiumfolierulle, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter