Extruderingskanal i aluminium

Extruderingskanal i aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts CO,.LTD tillhandahåller flera typer av extruderingskanaler i aluminium och aluminiumspår, inklusive arkitektoniska aluminiumspår, C-spår, Z-spår, U-spår, glidskenor, kapspår, mutterspår och aluminium-U-spår. Vi har standardpolerade ytbehandlingar och många kanaler för anodiserade ytbehandlingar, eller så kan vi tillhandahålla pulverlackerade ytskikt på begäran. Våra anodiserade aluminiumkanaler har hög korrosionsbeständighet och är lätta att bearbeta, skära, forma eller svetsa. Alla våra extruderade aluminiumkanaler har ett högt hållfasthet-till-viktförhållande, är motståndskraftiga mot spänningssprickor och är omagnetiska.

Produktdetalj

1. Produktegenskaper
1.Korrosionsbeständighet
Densiteten för aluminiumextruderingskanalen är endast 2,7 g/cm3, vilket är ungefär 1/3 av densiteten för stål, koppar eller mässing (7,83 g/cm3, 8,93 g/cm3, respektive). Under de flesta miljöförhållanden, inklusive luft, vatten (eller saltvatten), petrokemikalier och många kemiska system, kan aluminium visa utmärkt korrosionsbeständighet. Aluminiumprofil väljs ofta på grund av dess utmärkta elektriska ledningsförmåga. På basis av lika vikt är ledningsförmågan hos aluminium nästan dubbelt så hög som för koppar. Värmeledningsförmågan för aluminiumlegering är cirka 50-60% av koppar, vilket är fördelaktigt för tillverkning av värmeväxlare, förångare, värmeapparater, köksredskap, samt bilcylinderhuvuden och radiatorer.

2.Icke-ferromagnetisk
Aluminiumextruderingskanaler är icke-ferromagnetiska, vilket är en viktig egenskap för den elektriska och elektroniska industrin. Aluminiumprofiler är inte spontant brännbara, vilket är viktigt för applikationer som involverar hantering eller kontakt med brandfarliga och explosiva material. Aluminiumprofilens bearbetbarhet är utmärkt. I olika deformerade aluminiumlegeringar och gjutna aluminiumlegeringar, såväl som i de olika tillstånd som dessa legeringar har efter att de tillverkats, varierar bearbetningsegenskaperna avsevärt, vilket kräver speciella verktygsmaskiner eller teknologier. Specifik draghållfasthet, sträckgräns, duktilitet och motsvarande arbetshärdningshastighet dominerar förändringen i tillåten deformation. Aluminium har extremt hög återvinningsbarhet, och egenskaperna hos återvunnet aluminium är nästan desamma som primäraluminium.

2. Customization och OEM
Vi är en tillverkare, lagerlager och leverantör av standard-, anpassade och OEM-profiler av aluminiumkanal. Våra skräddarsydda och OEM-aluminiumsträngsprutningstjänster gör att vi kan möta alla kundbehov. Vårt lager av extruderingskanaler i aluminium finns i olika möjliga former och storlekar. Vi kan skära till en viss längd eller gering, stansa, borra och försänka, forma eller böja alla profiler enligt specifikationerna och tillhandahålla många standard- och kundanodiserade färger och ytbehandlingar, inklusive satin, Brite-impregnering och Borstad finish. Om vi ​​inte har den extruderade aluminiumkanalen som uppfyller dina krav, kommer vår professionella personal att hjälpa dig med teknisk design och tillverkning av de delar du behöver. Vi kan skapa och utveckla formar för att möta formen av aluminiumtråg enligt dina storleksspecifikationer.

3. Vanliga frågor:
F: Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera av dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och fixturer.
F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Heta etiketter: Aluminiumextruderingskanal, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter