Aluminiumlödningsugn

Aluminiumlödningsugn

Vi tillverkar inte bara bilradiatorer och andra tillbehör, utan förser dig också med en komplett produktionslinje, såsom aluminiumlödningsugnar, finmaskiner etc., och det kommer att finnas professionella tekniker som ger dig professionella tekniska tjänster. Vid behov kan du kontakta oss när som helst.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Ugnssystem för aluminiumlödning, huvudsakligen använt för aluminiumkylare, oljekylare, mellankylare, värmare, kondensorer för rörremmar, förångare, parallellflödeskondensatorer, staplade förångare, kraftstationsluftkylare och andra arbetsstycken Kontinuerlig hårdlödning under kväveatmosfär.
Används främst för hårdlödning av aluminiumdelar i en skyddande atmosfär. Den består huvudsakligen av flusssprutningsmaskin, elektrisk torkugn, hårdlödningsugn, vattenkyld luftkylningsanordning, atmosfärskontrollsystem och automatiskt styrsystem. Aluminiumlödningsugn är lämplig för massproduktion av aluminiumradiatorer såsom kondensorer med parallella flöden, staplade förångare och bilradiatorer.


2.Produktfunktion och applikation

--Sprutanordningen har en enkel struktur och är lätt att använda.
--Den cirkulerande vindhastigheten i torkugnen är hög och värmekapaciteten är stor för att säkerställa att arbetsstycket är helt torkat.
- Aluminiumlödningsugnen har fina och rimliga skiljeväggar, hög noggrannhet för temperaturkontroll, god ugnstemperaturens enhetlighet och betydande energibesparande effekter.
--Det luftkylda rummet är utrustat med ett slaggrengöringsrum, genom sidodörren till inspektionsrummet kan flödesresterna i lödningsugnen rengöras; luftkylningen korroderas inte av vatten och den kommer inte att deformeras allvarligt på grund av kyla och värme under användning, och det kräver inte cirkulerande kylvatten.
--Perfekt kontrollsystem realiserar produktionslinjeintegration, intelligens, kontroll, varning och skyddssystem för att säkerställa säker och pålitlig drift av produktionslinjen.
- Multiresort, högprecisions syreanalysator ger avancerade medel för realtids- och noggrann mätning av ugnsatmosfär.


3. FAQ:

F: Hur citerar du och hur lång är offertens giltighetstid?
A: Vi kommer vanligtvis att göra en offert via e-post inom 24 timmar efter att du fått din förfrågan. Priset gäller i 30 dagar.
F: Kommer du att ge en garanti?
A: 12M
F: Hur säkerställs kvalitet?
A: Alla våra processer följer strikt ISO-9001-procedurerna, och vi har ett års kvalitet.
Heta etiketter: Aluminiumlödningsugn, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratisprov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter