Aluminiumlegering

Nanjing Majestic Company är en av professionella leverantörer av aluminiumlegeringar i Kina. Vi tillhandahåller den bästa tekniska konsultationen före försäljning och professionella tjänster efter försäljning för de flesta användare. Vi har uppmärksammat kundernas verkliga behov, förbättrad effektivitet och produktionskapacitet under lång tid för att säkerställa att produkterna tillhandahöll stabilitet och höga kostnadsprestanda, vi kommer att göra vårt bästa för att sänka kundkostnaderna och tillhandahålla hög kvalitet produkter, tjänster och kostnadseffektiva helhetslösningar i aluminiumlegering som uppfyller kundernas förväntningar.
Aluminiumlegering är en legering baserad på aluminium och en viss mängd andra legeringselement, och det är ett av lättmetallmaterialen. Förutom de allmänna egenskaperna hos aluminium har aluminiumlegeringar också specifika egenskaper hos legeringar på grund av de olika typerna och mängderna av tillsatta legeringselement. Densiteten hos aluminiumlegeringen är 2,63 ½ž2,85g / cm, den har hög hållfasthet (σb är 110~650MPa), den specifika hållfastheten är nära den för höglegerat stål, den specifika styvheten är högre än för stål, den har bra gjutningsprestanda och plastbearbetningsprestanda och god elektrisk ledningsförmåga. , Värmeledningsförmåga, god korrosionsbeständighet och svetsbarhet, kan användas som konstruktionsmaterial, har ett brett utbud av applikationer inom flyg-, flyg-, transport-, konstruktions-, elektromekaniska, lätta och dagliga behov.
Aluminiumlegering har hög specifik styrka, låg vikt, god flytbarhet, stark fyllningsförmåga, bra korrosionsbeständighet och låg smältpunkt. Det används ofta i traktorer, lokdelar, elektroniska produkter, medicinsk utrustning, arkitektonisk dekoration och andra industrier. Aluminiumlegering har utmärkt smidighet och används i stor utsträckning inom dagligvaruindustrin och livsmedelsindustrin. Inom kraftöverföring har ledningar av aluminiumlegering låg kostnad, låg vikt, god korrosionsbeständighet, värmeöverföring, enkel ledning och slitstyrka, så folk ägnar mer och mer uppmärksamhet.
Köp Aluminiumlegering från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Aluminiumlegering i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.