Flerkanalsrör i aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Company specialiserar sig på att leverera olika typer av aluminiumrör, såsom högfrekvent svetsat aluminiumrör, flerkanalsrör i aluminium, sömlöst aluminiumrör, komposit aluminiumrör.ect.

Aluminium flerkanalsrör kallas också aluminium multipelrör. Den är lämplig för bilens luftkonditioneringsindustri.
Aluminium flerkanalsrör inkluderar speciella rör som vanliga aluminiumrör, vinkelrör, inre tänderör, zinksprayrör, sammanfogat rör och platta rör med intercooler. Används huvudsakligen i luftkonditioneringsapparater för bilar, offentliga luftkonditioneringsapparater, värmeväxlare, kondensorer och förångare.
Stora eller små flerkanalsrör av aluminium finns i olika storlekar och legeringar för att säkerställa bästa prestanda för önskat ändamål.

Köp Flerkanalsrör i aluminium från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Flerkanalsrör i aluminium i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.