Aluminium Micro Channel Tube

Nanjing Majestic är en utmärkt fabrik för tillverkning av flerkanaliga aluminiumrör, så det kan tillhandahålla flerkanaliga aluminiumrör i olika storlekar, former och aluminiumlegeringar.

Vi grundade år 2007, vi Nanjing Majestic Auto Parts-företag är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter för auto kylsystem, som aluminium mikrokanalrör, kylarrör, intercoolerrör, oljekylarrör och rund kondensorrör och många fler. Vi har fått stora erfarenheter genom forskning och utveckling av värmeväxlarsystemprodukter och har designat och tillverkat artiklar för en mängd olika applikationer. Vi bedriver omfattande forskning och undersökningar på vår forsknings- och utvecklingsenhet och gör vårt bästa för att förnya ett bättre produktsortiment. Dessutom hjälper inspektioner och undersökningar oss att utforma och utveckla nya produkter med högsta kvalitet. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Vårt team av effektiva medarbetare är väl insatt i alla tillverkningsprocess och andra relaterade uppgifter, och därmed utvidga vår verksamhet över hela världen. Vidare strävar vi efter att uppnå maximal kundnöjdhet och följa senaste etiska standard som har lett oss till att nå nya höjder för framgången.

Jag ser fram emot att jobba med dig!
Köp Aluminium Micro Channel Tube från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Aluminium Micro Channel Tube i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.