Aluminium högfrekvent svetsat rör

Nanjing Majestic Auto Parts Company specialiserar sig på att leverera olika typer av aluminiumrör, såsom högfrekvent svetsat aluminiumrör, flerkanalsrör i aluminium, sömlöst aluminiumrör, komposit aluminiumrör.ect.

Tillverkningsmetoden för högfrekvent svetsat aluminiumrör är att forma en platt aluminiumremsa till ett rör, sedan ansluta kanterna genom en högfrekvent svetsprocess och utföra sömsvetsning utan att använda något fyllmedel. Justera sedan storleken på det svetsade röret tills den exakta storleken och toleransen uppnås.

Egenskaperna hos högfrekvent svetsat rör är: hög svetshastighet, liten svetsvärmepåverkad zon, svetsning kan inte rengöra arbetsstycket och kan svetsa tunnväggiga rör och svetsade metallrör.

Vid behov kan du kontakta oss så snart som möjligt.

Köp Aluminium högfrekvent svetsat rör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Aluminium högfrekvent svetsat rör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.