Alla aluminiumkylare

Alla aluminiumkylare

Vi producerar olika bil- och lastbilsradiatorer, såsom radiatorer av aluminiumplast, alla radiatorer av aluminium, radiatorer för bilar, intercoolers, oljekylare, radiatorer för teknikutrustning, radiatorer för växellådor, radiatorer för traktorer, radiatorer för skördare, oljekylare för högtrycksplåt, sådan som generatorradiator, EGR-kylare, hydraulisk radiator etc. Vi kan producera radiatorer med hög stabilitet och speciell prestanda för export, och vi kan designa radiatorer enligt kundens krav.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Funktionen för all aluminiumkylaren är att leda bort värme. Kylvattnet absorberar värme i vattenmanteln, strömmar till kylaren och släpper ut värmen och återvänder sedan till vattenmanteln för att cirkulera för att uppnå temperaturreglering. Det är en integrerad del av bilmotorn. Kylaren i aluminium består huvudsakligen av en kylarkärna, kylarrör, fen och tank.


2. produktparameter (specifikation)

produktnamn Alla aluminiumkylare
varumärke Anpassat
Förpackning Låda + trälåda
MOQ 50st
Kärnstorlek Anpassat
Prov Acceptera
Leverans 12m


3. produktfunktion och applikation

Kylaren i aluminium är helt korrosionsbeständig och har lång livslängd. En tjock och fast oxidfilm kan bildas på ytan av aluminiumlegeringsmaterial, som kan användas under lång tid i uppvärmning av vatten med pH â ‰ ¤ 9 eller i bilradiator, och all aluminiumstrålare med speciell ytbehandling kan användas i olika pH ‰ ¤ 12 Långvarig användning av materialet. Dessutom kan radiatoren i aluminium bearbetas med olika ytbehandlingar, med olika färger, inga lödfogar, stark dekoration, vacker och hållbar och kan uppfylla människors individuella krav.
Eftersom aluminiumlegeringens specifika hållfasthet och specifika styvhet är mycket högre än koppar, gjutjärn och stål. Kylaren i aluminium tål tillräckligt med tryck, böjkraft, dragkraft och slagkraft även vid tunn tjocklek och kommer inte att skadas under hantering, installation och användning.
För närvarande används alla radiatorer av aluminium mestadels i vissa racerbilar, motorcyklar, latinbilar och vissa gammaldags bilar.


4. FAQ:

F: Varför kan vi välja dig?
A: Vi kan erbjuda snabb svarstjänst, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.
F: Hur många staber har du i din fabrik?
A: Vi har mer än 180 anställda, 10% är seniortekniker.
F: Hur gör du vår verksamhet långsiktig och bra relation?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa att våra kunder gynnas.
Heta etiketter: Alla aluminiumkylare, anpassade, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter