Testmaskin för luftläckage

Testmaskin för luftläckage

Det finns många märken av luftläcktestmaskin på marknaden, så hur ska vi välja en luftläcktestmaskin? Vilken luftläcktestmaskin är bra? Faktum är att för många kunder är detta problem mycket uppenbart när man väljer en luftläcktestmaskin. Följande är en sammanfattning av sammanfattningen av kunskap om läckagetestarens prestanda.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Den första är känslighet: en viktig del av en luftläckagetestmaskin. Luftläckagetestmaskin måste ha hög effektivitetskänslighet för att upptäcka små läckor och ha relevanta krav för systemet. Testmaskinen för luftläckage måste ha små läckagedetekterings- och snabbdetekteringsmetoder.
Den andra är tillförlitlighet: när man väljer en luftläcktestmaskin måste användaren lita på den. Det andra är att luftläckagetestmaskinen måste vara korrekt för verkliga larm, eftersom detta direkt påverkar den dagliga användningen och driften.
För det tredje, noggrannhet: Luftläckagetestmaskinen krävs för att exakt beräkna läckage och antal läckor, och den måste vara effektiv och felfri.
Slutligen är det tidskänsligt: ​​även om det finns ett fel kan luftläckagetestmaskinen fortfarande fungera. Till exempel, när sensorn på lufttäthetsdetektorn misslyckas, bör systemet omedelbart upptäcka felet och fortsätta arbeta.


2. Praktisk tillämpning

Heliumläcktestare är viktigare för att förbättra produktionseffektiviteten och förkorta testtiden. För att säkerställa god produktionseffektivitet är det faktiskt ett allvarligare problem för oss att hitta en stor läcka. Som svar på dessa problem är läcksökningseffekten av vår heliumläcksdetektor mer betydelsefull.
Med hjälp av en testmaskin för heliumluftläckage tar det bara några minuter att återställa heliumet till en rimlig nivå så att testet kan startas om. I detta avseende kan vi faktiskt hitta att för att minska påverkan av stora läckor har ett fullständigt testtryck fastställts i ett steg och en relativt fullständig koncentration har också fastställts. Använd luftdämpningsteknik för att detektera heliummasspektrometri.
När vi använder heliumluftläcktestmaskin för höghastighetstestning är det mycket viktigt att vara uppmärksam på att minska testtiden. Men om du vill utföra den här åtgärden kan du behöva göra lite bearbetning, till exempel att minska testvolymen, det vill säga fylla gapet och säkerställa den minsta rörvolymen. Dessutom måste vi vara uppmärksamma på kvävespolning. , Men här spelar det en större roll i höghastighets automatisk bearbetning av produkter och automatiska anslutningar.
Heliumluftläcktestmaskin måste vara uppmärksam på upptäckt av verktyg och rörledningar. I formar och rör är vi vana vid att skapa testspolar och den viktigaste delen av heliumtillförseln. Se till att ett högre tätningströskeltest utförs för specifika läckor. Detta innebär att tekniska tätningar, särskilt komplexa tätningar, är mycket viktiga för testmaskinen för heliumluftläckage.


3. FAQ:

F: Kan vi använda vår LOGO och design?
A: Ja, vi erbjuder ODM- och OEM-tjänster.
F: Någon garanti för varorna?
A: Normalt erbjuder vi garanti i ett år vid leverans utom konstgjorda skador
F: Vad är ledtiden för massproduktion?
A: Vanligtvis tar det 15-20 dagar för nya formar ,;
efter bekräftelse, 25-30 dagar för massproduktion. Detta baseras på din beställning och krav
Heta etiketter: Luftläcktestmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter