Eftermarknadsradiatorer

Eftermarknadsradiatorer

En kylare är en mycket viktig del som din bil behöver. En eftermarknadsradiator har samma design som en OEM-radiator. Det finns en plastram som går runt vanligtvis aluminiumrör. Såsom din kylare fungerar överför kylvätskan värme till rören. Värmen överförs sedan till kylarflänsarna. Kylvätskan går sedan tillbaka i motorn för att få mer värme. Att ha en motorhuv är mycket viktigt för din motor. Att ha en dålig värmeelement gör att din motor blir överhettad. När du hämtar din eftermarknadsradiator från, hämtar du kvalitet.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Eftermarknadsradiatorerna skyddar bilen från skador och håller motorn i ett rätt temperaturområde.
Eftermarknadsradiatorerna är huvuddelen av kylsystemet, syftet är att skydda motorn från skador orsakade av överhettning. Principen för eftermarknadsradiatorerna är att använda kall luft för att sänka kylvätskans temperatur från motorn i eftermarknadsradiatorerna. Eftermarknadsradiatorerna har två huvudkomponenter, kylarrören och tanken.


2. produktparameter (specifikation)

Produktnamn Eftermarknadsradiatorer
Storlek Producera som OEM / DPL-nummer eller ritning
Material Aluminiumkärna
Kyltyp Vattenkyld
Fin typ Vågig typ
Testa Varje kylare testas med lufttät test och trycktext


3. produktfunktion och applikation

Våra eftermarknadsradiatorer används för bilar och är också involverade i andra områden som tunga lastbilar, racerbilar, luftkompressorer och andra racerbilar. Majestätiska eftermarknadsradiatorer för olika bilar.

4. FAQ:

F: Vad är fördelar med kvalitet?
A: All bearbetning produceras i vår egen fabrik, vi kan kontrollera kvaliteten;
F: Hur är förpackningen för produkten?
A: Vi har två paket, kartong och träväska.
F: Vad är din MOQ?
S: Detta är baserat på vilken modell du vill ha.
Heta etiketter: Eftermarknadsradiatorer, anpassade, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter