Etablerat år 2007, Nanjing Majestic Auto Parts Co.,Ltd. är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter från automatiska kylsystem, som kylarrör, intercooler-rör, oljekylare och kylare, intercooler, oljekylare och många fler.

 

I över 10 år har Majestic varit industripionjärer inom design och tillverkning av aluminiumkylare, och försett värmeväxlaren Handel & OEM-kunder med en högkvalitativ, konkurrenskraftigt prissatt lösning för deras kylningskrav. Vi arbetar med ett välbestämt och positivt förhållningssätt, vilket hjälper oss att säkerställa kundnöjdhet. Dessa föremål kan användas i olika branscher som bil, industri, skeppsbyggnad, sockertillverkning, förpackning, navigation, formar, etc.

 

Vi har skaffat oss stora erfarenheter genom forskning och utveckling av värmeväxlarsystemprodukter och har designat och tillverkat artiklar för en mängd olika applikationer. Vi bedriver omfattande forskning och undersökningar på vår forsknings- och utvecklingsenhet och gör vårt bästa för att förnya ett produktsortiment med bättre prestanda. Dessutom hjälper de inspektioner och undersökningar som genomförs oss att designa och utveckla nya produkter med hög kvalitet.

 

Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO/TS16949. Och vi har avancerad och omfattande utrustning, såsom hårdlödningsugn, finmaskin, kärnmonteringsmaskin etc. Vårt team av effektiva medarbetare är väl insatta i alla tillverkningsprocesser och andra relaterade uppgifter, och expanderar därmed vår verksamhet över hela världen. Vidare strävar vi efter att uppnå maximal kundnöjdhet och följa den senaste etiska standarden som har lett oss till att nå nya höjder av framgången.